Kontaktcenter för bättre kundupplevelse

Förbered din kundtjänst för AI, chattbotar och vad som än kommer med en modern kontaktcenter-lösning

Våra specialister hjälper dig att se över din telefoni så att du kan öka försäljningen och förbättra kundupplevelsen. Få hjälp av en expert.

Prata med en expert

Kontaktcenter

Varför ska vi ha ett Kontaktcenter. 

Dina kunder vill idag komma i kontakt med ditt företag på det sätt som är lättast för dom och som de vet ger snabbast och bäst svar — webb, mobil, sociala medier, chatt, mejl och telefon. 

Ett kontaktcenter är i stort sett samma sak som Callcenter med skillnaden att alla digitala kanaler ovan även bevakas. webb, mobil, sociala medier, chatt, mejl och telefon. 

Så egentligen har alla företag detta redan vissa i sin litenhet (utan att veta det?) men kanske inte ännu sett nyttan av att se över det och organisera det på ett bättre sätt. 

Befintliga kunder har lärt sig hur de kontaktar er och har vant sig med det, och ni ser inget behov att modernisera ert arbetssätt. Men när det kommer en ny ansvarig till er kund som har andra leverantörskontakter med mycket modernare kontaktvägar, finns det risk att de byter ut er. 

Så här jobbar vi och detta kan vi hjälpa er med  

Vi på Telekompaniet dokumenterade ner varför, när och hur ni kontaktade oss och vad ni ville. Vi utvecklade en mjukvara där vi kunde, med 3 specialister utföra över 90% av vad kunder, leverantörer och personal önskade redan under det första samtalet. Effektivitet och kundnytta, samt frigöra kontoret från ringande mobiler, obesvarade samtal och ideliga överkopplingar mellan kollegor är avsevärt bättre. 

Telekompaniets molnbaserade callcenter

Vad kontaktcentret som mjukvara gör

Vi vill här slå ett slag för vårt virtuella kontaktcenter som finns i molnet. Vi har blivit rätt bra på att integrera team, personal, digitala verktyg för att nå kostnadseffektivitet och maximal kundnöjdhet, och vill gärna dela med oss. Som molntjänst blir det platsoberoende och installeras och underhålls av er själva i ett obundet abonnemang som debiteras per användare. Ni behöver inte vara orolig att ni måste tillbaka till dyra telefonväxellösningar med fasta kostnader, serviceavtal m.m 

Eller kanske bättre benämnt "ett virtuellt Kontaktcenter" är ett abonnemang kan hjälpa er ge en bättre kundsupport samtidigt som ni kan fördela samtalen mer effektivt vilket innebär att personalen får de roligare på jobbet. 

Kundtjänstmedarbetaren får en telefonklient, och möjlighet att övervaka, epost, chatten och eventuella kontaktformulär eller andra meddelanden från sociala medier. Allt fullt överblickbart från datorn och de hjälpmedel ni behöver för att utföra arbetet. 

Det virtuella kontaktcentret programmeras med vem som ringer, när och i vilket ärende tillsammans med er personals tjänstgöringsschema och kunskapsområden. Sedan fördelas samtal mellan er och ni kan ge snabb och rätt service redan på första påringningen. Alla samtal monitoreras och statistikförs.

Prata med en expert

Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi hjälper dig att välja rätt. Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Du kan också ringa telefoniexperten Theodor direkt

08 587 770 72
theo-hs
Theodor