Telefoni på det sätt du alltid velat ha

Rättvist och enkelt. Telefoni med fastpris utan bindningstid — i molnet.

Våra specialister hjälper dig hitta smarta lösningar samtidigt som du växer. Allt för ett enkelt, förutsägbart pris per person, per månad. Få en gratis offert.

Jag vill ha en offert

Småföretag

Låter det här bekant?

Många bra idéer. Ont om tid. Snäv budget. Du måste marknadsföra, sälja och rekrytera.

Det du läser låter meningsfullt på papper, men att tillämpa det är en annan sak. Vi vet hur du känner. Vi är också ett företag med mindre än 99 anställda.

Men att göra samma gamla sak har ett mycket högre pris än förändring. Och inte all förändring betyder tillväxt — men all tillväxt kräver förändring. Så du måste kunna hantera vad än som kommer, oavsett hur snabbt det kommer.

Vår lösning

Bra saker kommer alltid i små paket

Vi tror på hur tekniken möjliggör nya arbetssätt. Det är därför vi ger ditt företag en modern, digital och mobil arbetsplats — till ett fastpris utan bindningstid.

Vi gör det enkelt att byta, uppgradera och förnya. Plocka in det du behöver. Molnlagring? Check. Telefoni i molnet? Check. Bättre WiFi på kontoret? Det med och mycket mer.

Från molntjänster till kundplacerade system samarbetar vi med företag som ditt på sätt som aldrig föreställts. Kostnadseffektiva sätt. Inkomstbringande sätt. Och sätt man trodde var omöjligt. Utmana oss. Vi är mer än bara en leverantör.

Vi hjälper redan hundratals företag som ditt.

Kontakta mig om smarta lösningar

Det är vi som hjälper dig... fyll i det här korta formuläret, eller ring 0200 777 000

Jonathan
Jonathan
Björn
Björn
Theo
Theo
Stig
Stig
Du är i gott sällskap.
600+ företag litar på Telekompaniet för deras kommunikation.