Tekniken ditt företag
behöver och vill ha

IT — tekniken som ger dig högre effektivitet, sänkta kostnader, gladare personal, nöjdare kunder och innovation. Lär dig mer eller kontakta oss för konsultation.

Boka gratis konsultation
Illustration av nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst

Switch som tjänst. De flesta förstår att snabbt bredband och en ny och snabb dator löser de flesta användares arbetsvardag. Men det finns några saker däremellan som får alldeles för lite kärlek. En snabb switch är en bra början. Att den också kan strömförsörja exempelvis kameror, telefoner och WiFi är ett bra nästa steg.

På Telekompaniet tar vi det några steg längre. Vi övervakar realtid och tittar historiskt på data för att hitta och spärra enheter som löper amok i nätverket. Ett enkelt exempel är någon som vill ha bättre WiFi och ansluter en router i fel port och sänker hela nätverket. Med en switch från oss skulle den porten automatiskt stängas av.

Här kan du läsa mer om switchar

WiFi som tjänst. Med ett trådlöst nätverk från oss får du två nät, ett för personalen och ett låst nät för gäster. Utöka med hur många sändare du vill, alla hämtar samma inställningar från vår molntjänst.

Här kan du läsa mer om WiFi

Brandvägg. En rätt konfigurerad brandvägg skyddar dig mot de vanligaste försöken till intrång från internet. Vill du ta det ett steg till så kan vi erbjuda dig virtuella brandväggar med satelitkontor eller en som klarar 10GB hastighet via fiber.

Här kan du läsa mer om brandväggar

Nätverkspaket. I detta paket har vi kombinerat WiFi som tjänst och Switch som tjänst. I paketet ingår 1 st Switch med 24 portar, 2 st wifi accesspunkter. Det här paketet passar de flesta företagen.

Nätverkspaket

595 kr/mån

Brandvägg

595 kr/mån

Har du förresten hört att vi inte har bindning- eller uppsägningstid?
Stanna för att du är nöjd, inte för att du måste.
Illustration av virtuella servrar

Virtuella servrar med egen fiber till företaget

Förr eller senare kommer servrar du har att ersättas av molntjänster som du kan komma åt från valfri webbläsare. Men tills den dagen är kommen, så kan du flytta dina servrar till oss.

Vi ser till att de har:

  • Höghastighetsinternet till ditt företag, med extremt låga svarstider
  • Konstant tillgängliga
  • Rätt Windows Server-licens
  • Lätt att ändra prestandan (mängd RAM, vCPU och HDD)
  • Övervakad med larm

Du kan få en skräddarsydd server efter dina behov.

Priser och våra populära paket:

Enkel Linuxserver

1995 kr/mån

Kraftig Windowsserver

3995 kr/mån

Lagring, 10TB

1500 kr/mån

Har du förresten hört att vi inte har bindning- eller uppsägningstid?
Stanna för att du är nöjd, inte för att du måste.
vdc-test

Systemintegration

Vi tillhandahåller teknik, stöd, support och konsulttjänster i lite olika sätt vilka kan delas upp i bl.a:

  • Nätbyggnad i fiber, data cat.6 och Wifi. Lokalt eller över flera lokationer, inkl. alla tekniska komponenter, säkerhet och trafikstyrning.
  • Supporttekniker på plats för att komplettera er egen personal, ex. vid personalbrist, såsom vid semesterperioder, större uppgraderingar eller omläggningar.
  • Spetskompetens inom områden ni behöver stöd, det kan röra sig om serverbyte till moln eller virtuella servrar, programmering, trafikstyrning, säkerhet och användarsupport.
  • Outsoursing. För företaget som önskar en (1) projektledare/support som löser företagets samtliga IT frågor, installerar nya system,  underhåller helheten och hjälper användarna. Vi är er egen IT partner. En ansvarig och en överblickbar avtalsfaktura.

Vi skräddarsyr tillsammans uppdraget med arbetsuppgifter, tider, rutiner m.m.

Systemintegration

Individuellt avtalat.

Har du förresten hört att vi inte har bindning- eller uppsägningstid?
Stanna för att du är nöjd, inte för att du måste.