Snabbast bredband via fiber för företag

Med våra fibertjänster för företag går det så snabbt att du inte längre väntar på internet, du väntar på datorn. Vi har bara supersnabbt bredband. Sök på din Stockholmsadress här för tillgänglighet.
För adresser i övriga Sverige och hela norden, tryck "SÖK FIBER" och fyll i dina uppgifter för manuell sökning.

  Söker efter ditt postnummer...

  Grattis, vi har en husnod i fastigheten ansluten till område det gör att du kan få 10 000 Mbit/s fiber för 1995 kr/mån.

  Tyvärr, din adress finns inte ansluten i vårt nät än, men vi har en nod i närheten. Vi behöver manuellt undersöka hastigheter, månadskostnad och ev. startavgift på din adress och ber att få återkomma till dig om 1-3 veckor. Vänligen fyll i nedan formulär.

  Telekompaniet Fibertjänst för företag

  Supersnabbt internet gör det möjligt

  Snabbt och pålitligt internet betyder mindre tid till att vänta och mer tid till att få saker gjort. Med en lägsta hastighet på 10 000 Mbit/s (ja, du läste rätt), finns det tillräckligt med bandbredd för alla på företaget och deras enheter.

  • Snabba kollegor, snabbt företag

   Supersnabba nedladdningar och lika rappa uppladdningar. Vår symmetriska fibertjänst är en dedikerad fiberförbindelse som snabbar upp hela företaget så att du kommer åt dina molntjänster på ett ögonblick. Inget mer buffrande.

  • Koppla upp allt och alla

   Med en lägsta hastighet på 10 000 Mbit/s kan du göra vad du vill, när du vill. Ladda ner på sekunder, streama HD video och skicka stora tunga filer. Koppla upp alla på företaget och varsågod – använd alla enheter samtidigt, bandbredden räcker.

  • Mer rättvist

   Oroa dig inte för hur mycket data du använder. Vi stryper inte din bandbredd eller begränsar hur mycket data du kan använda. Och när vi säger dedikerad förbindelse menar vi att bandbredden är din och endast din. Det är OK att dela fredagsfikat med andra, men bandbredden är endast för dig och ditt företag.

  Varför fiber från Telekompaniet?

  Vad kostar fiber till företag?

  Supersnabbt

  1995 kr/mån

  Alltid inkluderat

  • check_circle Dedikerad hastighet 10 000 Mbit/s
  • check_circle Professionell nätverksswitch med gibabit routing
  • check_circle Ingen installationskostnad

  Tillval

  • Egen IP-adress 500 kr

  Specialanpassad lösning?

  Behöver du mer? 10x mer i kapacitet? Alltså 100 000 Mbit/s – ja det är möjligt. Fler IP-adresser, virtuella servrar i våra datahallar, VLAN och full redundans? Det också och ännu mer. Låt oss se vad du behöver. Prata med våra experter så tar vi fram en specialanpassad lösning.

   

   

  Uppgradera ditt internet med Telekompaniets Fiber

  Uppgradera ditt företag

  • Kraftfullt WiFi

   Få kraftfullt WiFi som tjänst från Telekompaniet och kom åt ditt supersnabba internet i alla skrymslen och vrån. Med högpresterande hårdvara och de senaste standarderna (802. 11a/b/g/n/ac) har du täckning oavsett hur du rör dig på kontoret, utan sladdar mellan din dator. Läs mer.

  • Virtuella servrar

   Gör dig av med din hårdvaruserver och låt oss flytta den åt dig till ett virtuellt datacenter så att din Vismaserver eller liknande, säkert och tryggt finns samtidigt på tre olika fysiska platser i Stockholm. Den blir aldrig gammal och du slipper underhållet. Du betalar bara ett lågt, fast månadspris för processor, minne och lagring — vi ansvarar för internet, ström och hårdvara så att du slipper. Läs mer.

  • Privat nätverk över flera kontor

   Oavsett om ni har eller flera kontor kan du migrera alla lokala nätverk till ett WAN, med alla program, kollegor, kameror och skrivare samlat. — Lösningen är enkel och genialisk

   Ni anlägger era internetförbindelser från en och samma operatör och har ett eget IP-nummerspann. Säkerheten ökas drastiskt med bara en (1) port in och ut ur nätverket oavsett på vilken plats personal eller utrustning befinner sig.

   Läs mer

  Få hjälp med fiberfrågor

  Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi gillar snabbt internet och vill hjälpa dig med dina frågor. Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

  Du kan också ringa bredbandsexperten Theodor direkt

  08 587 770 72
  theo-hs
  Theodor