Vart hittar jag Officepaketet?

Logga in på office.com och klicka på knappen "Installera Office" för att starta installationen av skrivbordsversionen av ditt Officepaket.

Hej.

Här är en snabbguide för att ladda ner din skrivbordsversion av Officepaketet både som Video och i bild.

Video:

1. Börja med att öppna din favoritwebbläsare och ange adressen https://office.com

2. Ange ditt användarnamn vilket är din e-postadress.

3. Ange sedan ditt lösenord.

4. Önskar du spara din inloggning så gör du detta här.

5. Klicka på "Installera Office" och sedan på "Office 365-appar". Nu startar nerladdningen.

6. Följ nu anvisningarna på skärmen för att installera själva Officepaketet.

Lycka till och har du några funderingar eller stöter på problem kontakta då vår Kundtjänst direkt via e-post: support@telekompaniet.se eller telefon: 08-58777000 så hjälper vi dig.

/Team Telekompaniet.