Var köper jag office 365, vad ingår i Microsoft 365 business premium och vad innebär det att ha Telekompaniet som din IT-avdelning

Telekompaniet tar hand om din personals datorer så att de alltid fungerar och är säkra med Microsofts mest kompletta licenspaket för samarbete, produktivitet och säkerhet.

Microsoft 365 har ett stort antal programpaket som för den oinvigde kan upplevas snårig.

1. Det, tillsammans med;
  2. Personalens varierande intresse eller kunskapsnivå,
  3. Setupen av säkerheter och rättigheter för att utnyttja er lagrade data bäst samt skydda den från yttre hot, och
  4. Stödet till personalen som behöver användarhjälp av ett supportgäng som talar svenska,

har visat sig vara de vanligaste orsakerna till varför våra kunder ta hjälp av just oss.  Mer om det finns bl.a. här, men låt oss nu se vilka delar, programpaketen kan hjälpa er med: M365Microsoft 365 Business Premium kombinerar förstklassiga Office-appar och kraftfulla molntjänster med omfattande säkerhet som bidrar till att skydda din verksamhet mot avancerade cyberhot. Avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar företagets data.

[noalt]

Dra nytta av Office-appar

Få de senaste funktionerna med fullständigt installerade och konstant uppdaterade versioner av Outlook, Word, Excel, PowerPoint för Windows eller Mac, OneNote (funktioner varierar) samt Access och Publisher (endast för PC).

[noalt]

Använd 1 TB molnlagring per användare

Redigera och dela dokument, bilder och mer var du än är och på alla dina enheter med 1 TB molnlagring i OneDrive.

[noalt]

Få e-post och kalenderhantering

Använd e-post i företagsklass via Outlook med en e-postlåda på 50 GB per användare, och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

[noalt]

Samarbeta via snabbmeddelanden och onlinemöten

Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten, samtal och webbkonferenser med Microsoft Teams.

[noalt]

Öka skyddet mot avancerade cyberhot

Öka skyddet mot skadlig kod, virus, nätfiskeförsök, skadliga länkar och andra hot. Försvara verksamheten mot avancerade cyberhot med sofistikerat skydd mot nätfiske och utpressningstrojaner.

[noalt]

Hantera mobila enheter, surfplattor och datorer

Lägg snabbt och enkelt till säkerhet på mobila enheter, surfplattor och datorer som ansluter till dina företagsdata med Intune. Skydda enheter som ansluter till dina data, och hjälp till att skydda och hålla enheter med iOS, Android, Windows eller Mac uppdaterade.

[noalt]

Lägg till skydd av företagsdata

Kontrollera åtkomst till känslig information med hjälp av kryptering så att data inte delas oavsiktligt.

[noalt]

Använd det säkraste Windows någonsin

Få uppgraderingsrättigheter till Windows 10 Pro från Windows 7 Pro eller 8.1 Pro.

[noalt]

Förenklat Windows för flera användare med Windows Virtual Desktop

Med Windows Virtual Desktop-stöd får du Windows 10 och Office med flera sessioner samt stöd för Remote Desktop Services-miljöer med förenklad licensiering och lägre kostnader.

Mer detaljer om säkerhet från Microsoft

Mer detaljer om IT support från Telekompaniet