Hur får jag säkra utskrifter från valfri skrivare utan printserver?

Pull Print, säker utskrift, follow me, print anywhere. Att kunna skriva ut konfidentiella dokument på valfri skrivare på kontoret har många fördelar. Du kan välja att köa alla jobb och släppa dem med din smartphone när du står vid skrivaren

Molnet > Användare > Skrivare

Känner du igen dig i något av följande?

• Du skriver ut lite olika saker under en timmes tid, när du väl kommer till skrivaren så är inte allt där eller så kastar du några papper direkt för att de inte längre är relevanta
  • Du skriver ut något konfidentiellt och springer till skrivaren för att ingen annan ska hinna före dig. Du hoppas att skrivaren inte är upptagen av något stort jobb före dig eller ännu värre, trasig.
  • Du har två skrivare att välja mellan, du skriver ut på den ena, går dit för att se att du behöver skriva ut på den andra skrivaren istället, tillbaka till skrivbordet och skriva ut igen.

Det funkar så att man kan skriva ner på alla skrivare via molnet.
Du kan skriva ut vart som helst från vilken skrivare när du vill.

Printix vet vem användaren är, vart dom är lokaliserade och vilka skrivare som är tillgängliga samt om du har tillgång till den skrivaren eller dokument.

"Med molntjänsten Printix så lagrar du ALLA dokument och filer i molnet! Du som Admin väljer vem som kan skriva ut och vart! Dom som anställda väljer det som är tillgängligt och vet du vad? Du kan brygga en kopp kaffe hemma och skriva ut på kontoret! Suveränt eller hur?"

7 fördelar med printserver i molnet

• Kontrollera åtkomst till skrivare och multifunktionsskrivare.
  • Se till att dokument är konfidentiella.
  • Minska pappers- och toneravfall.
  • Förbättra produktiviteten. Gå till valfri skrivare för att hämta dokument.
  • När du skickar ett dokument till Printix Anywhere-utskriftskön kan du vandra mellan platser och skrivare och släppa dokumentet på den skrivare du väljer.
  • Printix mobilutskrift kan användas på alla skrivare som är anslutna till en Printix molnhanterad utskriftsinfrastruktur.
  • Koppla Printix till din Chromebook, Google Cloud eller Microsoftkonto.