Hur skapar man ett team i Teams?

Öppna appen Teams  Välj Gå med i eller skapa ett team -> välj Skapa ett team-> skriv ett namn på teamet -> Lägg till medlemmar  Klart

Hej.

Här är en snabbguide som visar dig hur man lägger till ett nytt Team i Microsoft Teams både som Video och i bild.

Video:

1. Logga in i Teams, antingen via Skrivbords Appen eller online på www.office.com. Gå först in under Teams. Klicka dedan på knappen "Join or create team" och sedan Create team.

2. Här kan du välja att antingen skapa en nytt Team från början eller bygga det från en redan befintlig grupp eller team. Det finns även en hel del templates du kan använda. Här utgår vi från ett helt nytt Team.

3. Privat eller Publikt är nästa val, vill du bjuda in alla som ska vara med eller ska samtliga användare på företaget kunna ansluta?

4. Namnge ditt Team.

5. Om du valde ett Privat Team så kan du nu bjuda in dom medlemmar du vill ha med.

Du är nu klar och kan börja jobba med din nya Team.

(Vill du ha en personlig kontakt nu, ring oss på 08-58777000 eller anmäl dig här.)

Tack för mig och ha en fortsatt fin dag.

/Team Telekompaniet