Hur loggar jag in på office.com?

Gå till www.office.com  Logga in med din mailadress och lösenord  Klart

Hej.

Här är en snabbguide som visar dig hur man loggar in på office.com både som Video och i bild.

Video:

1. Börja med att öppna din favoritwebbläsare och ange adressen https://office.com och välj sign in

2. Logga in med din mailadress och lösenord

6. Följ nu anvisningarna på skärmen för att installera själva Officepaketet.

Lycka till och har du några funderingar eller stöter på problem kontakta då vår Kundtjänst direkt via e-post: support@telekompaniet.se, formulär eller telefon: 08-58777000 så hjälper vi dig.

/Team Telekompaniet.