Att uppmärksamma deltagare i Teams "Spotlite"

I ett teamsmöte kan presentatören uppmärksamma sig eller en presenterande deltagare i centrum via "spotlite" funktion

Klicka på deltagarikonen

Deltagar icon Teams illustration

Då presenteras deltagarna till höger på skärmen.

uppmärksamma deltagare illustration

Lägg pekaren över mikrofonen på en av deltagarna så blir det tre prickar.

Klicka och "uppmärksamma". Du eller kollegan kommer visas i helbild hos alla deltagare.

Den uppmärksammade blir varskodd i övre listen med texten "avsluta spotlite" och  med en liten ikon i den uppmärksammades bild.

Nedan visas på den uppmärksammades skärm.

avsluta spotliteTeams illustration

Alla deltagare ser följande bild.

uppmärksammad i teams illustration

För att avsluta uppmärksamma, kan presentatören lägga pekaren över mikrofonen så blir det tre prickar, klicka och "avsluta spotlite/uppmärksamma"

Den uppmärksammade klickar "Avsluta Spotlite" överst.