Komigång guide för molnväxeln

Här samlar vi introduktionsvideos och förklarande text hur du kommer igång med Telekompaniets molnväxel.

Mobilapp, softphone och webbapp

Kom igång med mobilappen

telekompaniet-mobilapp

Använda appen i mobilen eller på datorn

Körs i webben på home.telekompaniet.se och laddas ner här för PC och MAC.

telekompaniets-app

Kom igång med fast telefon och headset och fler funktioner

Fast telefon

komigång-fast-telefon

Trådlöst headset

komigång-trådlöst-headset

Trådat headset

komigång-trådat-headset

Telefonkonferens

telefonkonferens

Administrationsgränssnittet

Utbildning-administration-home-telekompaniet-se

Chat-widget till din hemsida

widget-hemsida

Koppla samtal

koppla-samtal-mobil-vaxel

Webbgränssnittet home.telekompaniet.se

Ditt inloggningsnamn är ditt telefonnummer, kan du inte ditt lösenord så skickas det på din mail.

Är du en vanlig användare möts du av den vanliga mobilappen, fast på datorn.

Har du administrativa rättigheter så möts du istället av admin-gränssnittet och den vanliga appen hittar du upp till höger (fyrkant med en pil i)

Vill du lära dig med om administrationsgränssnittet finns en hel FAQ med video för det här.

Vill du lära dig mer om inspelning, statistik, contactcenter och chat-widget hittar du det här.