Hur laddar jag ner Telekompaniets softphone för PC eller MAC?

Här hittar du våra olika varianter av softphone för både softphone och mac. Även Operator för telefonister och CC för ContactCenter hittar du här.

På home.telekompaniet.se så får du upp vår app i webläsaren. Trycker du på kugghjulet där (inställningar) och väljer Allmänt så hittar du alla appar där. Som administratör hittar du dem också på home.telekompaniet under Administration-Support. Eller så laddar du ner dem direkt nedan.

desktop1

Desktop UC & CC

Det här är den softphone vi använt senaste 10 åren. Den stödjer exempelvis funktionen att markera ett nummer och ringa det direkt från mailen eller ett annat program installerat på datorn. PC versionen är ett MSI paket som kan skjutas ut centralt till alla användare.

För dig som kundtjänsmedarbetare är det även denna som ger dig möjligheter till wallboard och bevaka alla köer i ett contactcenter.

Ladda ner för PC här

Ladda ner för MAC här (app store)

telekompaniet-flow-app

Softphone Flow

Här är en modernare variant av softphone med samma funktionalitet som vår mobilapp. Denna stödjer Call-To-länkar. Det innebär att du kan klicka på telefonnummer i en webbläsare och ringa upp dem automatiskt utan att behöva slå numret.

Ladda ner för PC här

Ladda ner för MAC här

operator

Operator

Här är vårt telefonistgränssnitt för att kunna hantera stora volymer av inkommande samtal och koppla ut dem på snabbast och bäst sätt. PC versionen är ett MSI paket som kan skjutas ut centralt till alla användare.

Ladda ner för PC här

Ladda ner för MAC här (app store)

telekompaniet-teams-integration

Telefoni i Teams

Administrera din växel och din anknytning direkt från Teams (gratis). Vill du även ringa och ta emot samtal direkt i Teamsklienten krävs tillvalet Teams Telefoni.

Klicka på Appar och scrolla längst ner till "ladda upp en anpassad app". Där laddar du upp nedan fil.

Ladda ner för Teams här