Hur kommer jag igång med Telekompaniets molnväxel för att testa?

Även om det är superlätt, så beskriver vi här hur hela processen går till.

1. Klick först här (registreringen öppnas i nytt fönster)
  2. Välj ett nummer:
  3. Ange vilka öppettider ni önskar på växeln
  4. Ange kontaktinformation och välj ett lösenord
  5. Du får nu ett SMS till angivet mobilnummer
  6. Gå till mobiltelefonens appstore/playstore och sök på Telekompaniet, ladda ner vår app
  7. Följ länken i SMS:et för att verifiera ditt mobilnummer
  8. Logga in i appen Telekompaniet i din mobil med ditt mobilnummer som användarnamn och det lösenord du valt

Du kommer nu till en välkomstsida med möjlighet att ytterligare justera informationen:

9.   Öppettider

10.   Spela in välkomstmeddelande

11.    Tryck på ”Nu kör vi”

12.    Från startskärmenkan du bjuda in kollegor

13.   Be de som du bjuder in att ladda ner Telekompaniets mobilapp och trycka på länken i sms:et för att verifiera sitt mobilnummer och välja lösenord

Ni har nu en fungerande växel!

För mera information om funktioner kontakta din kontaktperson på Telekompaniet.