Företag byggs på kommunikation

Med Telekompaniets molnväxel får du en lättanvänd mobil växel med fast pris, utan bindningstid och kraftfulla funktioner som gör livet mer bekvämt. Oavsett om du är på kontoret, arbetar hemifrån eller på språng har du alltid tillgång till företagets växel. Och du är igång på minuter, inte dagar.

Få offert
Telekompaniets mobilapp för mobil växel

Mobilapp

App för dig

Ett enklare, smartare sätt att komma åt din telefoni när som helst, var som helst. Med molnväxelns mobilapp får du tillgång till alla populära funktioner. Appen gör det enkelt att ändra din närvaro, se status på kollegor, bjuda in till konferens, skicka meddelanden, se statistik och mycket mer. Med din mobil i handen har du kontrollen. Ladda ner en app. Använd din favorit enhet. Gör det på ditt sätt.

Telekompaniets webbgränssnitt för mobil växel

Smarta grupper

Bättre, personligare service

Dela din personlighet med dina kunder. Ställ in hälsningsmeddelanden och musik som matchar ditt varumärke. Och med smarta grupper hjälper en virtuell receptionist ditt företag att förbättra kundens upplevelse. Innan samtalet kopplas fram till dig får du en varm introduktion som berättar hur länge kunden väntat, och kunden kan välja att bli uppringd istället för att vänta. Smarta grupper ser till att inget samtal lämnas obesvarat. Allt du vill en molnväxel ska vara. Och även bättre.

admin-granssnitt

Administration

Ny kategori för företagstelefoni

Det ska vara enkelt att kommunicera och att använda din telefonväxel ska vara ännu enklare. Med Telekompaniets molnbaserade mobil växel slipper du spendera tid och resurser på hårdvara, underhåll eller uppgraderingar. Och när du vill ändra något kommer det aldrig kännas som det är ett jobb. Med ett vackert visuellt gränssnitt är allting en enkel och snabb förändring. Det är telefoni som aldrig tidigare. Bättre helhet. Mer intelligent. Mycket enklare.

Så funkar modern telefoni

telekompaniets-app

Upptäck funktioner som gör ditt företag bättre och dina kunder gladare

 • Mobilabonnemang & surf utan bindning

  3000 fria samtalsminuter och SMS. Surfpaket kommer i alla storlekar och former. Välj från 1 GB till 100 GB. Allt utan bindning, alltid. Och avsluta när du vill utan extra kostnad.

 • Inblick i din kommunikation med statistik

  Se värdefulla analyser på gruppnivå per dag, vecka och månad. Få insikter i hur länge dina kunder väntar innan du svarar och hur länge dina samtal pågår.

 • Obegränsad samtalsinspelning

  Spela in alla samtal automatiskt eller endast de viktigaste. Inställningar för samtalsinspelning kan ändras enkelt. Och oroa dig inte för lagringsutrymmet. Allt lagras i molnet i 24 månader, eller så länge du vill på din FTP.

 • Konferenssamtal med personliga konferensrum, för alla

  Oavsett om konferensdeltagare är på andra sidan världen eller något skrivbord bort, tar det bara ett par enkla klick för att bjuda in alla. Med ett personligt konferensrum till alla på företaget är det enkelt att samarbeta och dela dina bästa idéer med kunder och kollegor.

 • Ställ in anpassade hälsningar med profiler

  Ge dina kunder ett personligt hälsningsmeddelande när du inte kan svara på ditt direktnummer. Vill du inte spela in det själv? Du slipper. Vi har skapat hälsningsfraser med ditt förnamn till de vanligaste frånvaroorsakerna som på möte, semester, föräldraledighet och när du slutat för dagen. Har vi inte ditt förnamn i vår databas skapar vi det inom några dagar.

 • Välj fritt mellan dina enheter

  Få ditt nummer att ringa på alla enheter du behöver. En fast telefon, bärbar telefon, softphone till datorn eller håll det enkelt med din smarttelefon. Valet är ditt. Du vet bäst.

 • Och mycket mer…

  Skicka SMS via datorn, chatta med kollegor, få röstmeddelanden med ljudfil till din mejl och mycket mer. Telekompaniets molnväxel är ditt telefonsystem som följer dig överallt i molnet och kommer med en rik uppsättning av funktioner. Du är aldrig begränsad.

 • Få ut mer av din investering

  Molnväxeln är så mycket mer än bara en mobil växel. När du väljer Telekompaniets molnväxel får du tillgång till entusiastiska specialister med praktiska kunskaper. I mer än två decennier har vi levererat företagstelefoni till företag som ditt. Satsa på rätt häst och tälj guld med Telekompaniet som samarbetspartner. Ta kontakt så hjälper vi dig.

Prata med en expert

Björn har jobbat med telefoni sedan 1987. Han älskar kommunikation. Ta kontakt och upptäck hur Björn kan hjälpa dig.

Prata med en lösningsexpert

Du är i gott sällskap.
600+ företag litar på Telekompaniet för deras kommunikation.
Ring Björn Ring Björn 08 587 770 77

Priser på mobil, molnväxel

Växel i molnet

199 kr/mån

Alltid inkluderat

 • check_circle Ett fastnummer med växelfunktion
 • check_circle Mobilapp & softphone (PC & Mac)
 • check_circle Anpassade hälsningar, personlig telefonkonferens & kalendersynk

Tillval

 • Mobilabonnemang 200 kr
 • Surfpaket 10GB 99 kr

Behöver du mer?

Väx utan begränsningar. För fler växelfunktioner kan du gå till ett paket med tre, åtta eller ända upp till så många du vill. Du kan välja alla kraftfulla funktioner oavsett val. Till varje mobilabonnemang ingår 1 GB surf. Men självklart finns surfpaket i flera smaker: 5, 10, 25, 50 och 100 GB. Räcker inte det? Toppa upp surfen den månaden du behöver mer. Det är smartare än obegränsat. Och listan fortsätter: Inspelning av samtal, utländska nummer, uppringning från kö, kontaktcenter-funktioner… och mer.

Vanliga frågor och svar

 • Vad gör jag med Desktop UC (softphone)?

  Det är din telefon i datorn som du kan använda både till Mac och PC. Ifall du har en bordstelefon kan du använda din softphone till att klicka och ringa. Du enkelt ändra din eller en kollegas närvaro och mycket annat.

 • Hur funkar det med inspelning av samtal?

  Välj om du vill spela in alla samtal, enskilda samtal eller bara ibland. Samtalen sparas i 24 månader och du kan enkelt se dem i mobilappen och söka efter arkiverade samtal via webben. Har du behov av att spara samtalen längre så kan vi spara ner dem på på era servrar istället. (tillvalstjänst som ej ingår i vanliga inspelningslicensen)

 • Vad får jag när jag lägger till statistik?

  Enkel statistik ingår alltid kostnadsfritt i mobilappen. Men när du lägger till Desktop CC - Statistik ingår mer detaljerad information som du kan söka fram manuellt, exportera till Excel för ytterligare analyser eller få rapporter automatiskt mejlade till dig.

 • Hur funkar kalenderintegrationen?

  Istället för att manuellt ändra din närvarostatus via mobilappen, ändras din status utifrån vad du har skrivit i din kalender. Exempelvis när du har möten inbokade ställs du automatiskt i möte och den som ringer dig under mötestiden får veta när du är tillbaka.

 • Vad är Desktop CC - Statistik?

  Desktop CC är det perfekta verktyget för att få bättre överblick i realtid på en grupp av svarsagenter. Med Desktop CC vet du hela tiden vad snittsvarstiden är, du kan logga in fler agenter vid behov och visa allt som händer i realtid på en stor display.

 • Vem ska ha Operator (Telefonist) och varför?

  Om ditt företag har många inkommande samtal och en telefonist som besvarar dessa samtal, så är Operator det perfekta verktyget för telefonisten.

 • Kan användare som har andra operatörers mobilabonnemang vara med i växeln?

  Ja, de som har bindningstid hos andra operatörer eller bara vill ha en fast telefon kan ändå vara en del av telefonväxel.

 • Vad är en grupp med köbesked?

  Det är en avancerad grupp som berättar vilken plats i kön den inringande har och meddelar den beräknade väntetiden. Den inringande har också möjlighet att lämna meddelande (kräver röstbrevlåda) eller trycka sig ur kön för att bli uppringd (kräver uppringning från kö).

 • När behöver jag uppringning från kön?

  Med uppringningsfunktionen kan den som ringer in välja att bli uppringd istället för att vänta kvar. En uppskattad funktion för den som ringer in och hamnar i kö. Det hjälper också mot tillfälliga toppar och gör att en större volym av samtal kan hanteras av färre agenter.

 • Vad kan vi uppnå med utländskanummer?

  Öka ditt företags lokala närvaro i länder där ditt företag kanske inte har egen personal som svarar i telefon. Dina kunder ringer till dig med lokal taxa i landet och du svarar på samtalet kostnadsfritt i Sverige.

 • Är mobilabonnemangen endast ett vanligt mobilabonnemang?

  Nej. Telekompaniets mobilabonnemang är fullt integrerad i telefonväxeln med alla funktioner du kan tänkas behöva. Och det går alldeles utmärkt att kombinera Mobil Molnväxel med en fast telefon och SoftPhone.