Företag byggs på kommunikation

Oavsett om du är på kontoret, arbetar hemifrån eller på språng har du alltid tillgång till Centrex — en mobil växel med fast pris, utan bindningstid och automatisk prissänkning. Det är gjort för att göra livet mer bekvämt för dig och med en lättanvänd mobil app kan du göra allt du behöver. Och du är igång på minuter, inte dagar.

Få offert
Telekompaniets mobilapp för mobil växel

Mobilapp

App för dig

Ett enklare, smartare sätt att komma åt din telefoni när som helst, var som helst. Med Centrex mobilapp får du tillgång till alla populära funktioner. Appen gör det enkelt att ändra din närvaro, se status på kollegor, bjuda in till konferens, skicka meddelanden, se statistik och mycket mer. Med din mobil i handen har du kontrollen. Ladda ner en app. Använd din favorit enhet. Gör det på ditt sätt.

Telekompaniets webbgränssnitt för mobil växel

Smarta grupper

Bättre, personligare service

Dela din personlighet med dina kunder. Ställ in hälsningsmeddelanden och musik som matchar ditt varumärke. Och med smarta grupper hjälper en virtuell receptionist ditt företag att förbättra kundens upplevelse. Innan samtalet kopplas fram till dig får du en varm introduktion som berättar hur länge kunden väntat, och kunden kan välja att bli uppringd istället för att vänta. Smarta grupper ser till att inget samtal lämnas obesvarat. Allt du vill ett modernt telefonsystem ska vara. Och även bättre.

Överblick på Telekompaniets administrationsportal

Administration

Ny kategori för företagstelefoni

Det ska vara enkelt att kommunicera och att använda ditt telefonsystem ska vara ännu enklare. Med Telekompaniets mobil växel slipper du spendera tid och resurser på hårdvara, underhåll eller uppgraderingar. Och när du vill ändra något kommer det aldrig kännas som det är ett jobb. Med ett vackert visuellt gränssnitt är allting en simpel och snabb förändring. Det är telefoni som aldrig tidigare. Bättre helhet. Mer intelligent. Mycket enklare.

Se en demo av Centrex

Mobilappen

Profiler och scheman

Upptäck funktioner som gör ditt företag bättre och dina kunder gladare

 • Mobilabonnemang & surf utan bindning

  3000 fria samtalsminuter och SMS. Surfpaket kommer i alla storlekar och former. Välj från 1 GB till 50 GB. Allt utan bindning, alltid. Och avsluta när du vill utan extra kostnad.

 • Inblick i din kommunikation med statistik

  Se värdefulla analyser på gruppnivå per dag, vecka och månad. Få insikter i hur länge dina kunder väntar innan du svarar och hur länge dina samtal pågår.

 • Obegränsad samtalsinspelning

  Spela in alla samtal automatiskt eller endast de viktigaste. Inställningar för samtalsinspelning kan ändras enkelt. Och oroa dig inte för lagringsutrymmet. Allt lagras i molnet i 24 månader, eller så länge du vill på din FTP.

 • Konferenssamtal med personliga konferensrum, för alla

  Oavsett om konferensdeltagare är på andra sidan världen eller ett några skrivbord bort, tar det bara ett par enkla klick för att bjuda in alla. Med ett personligt konferensrum till alla på företaget är det enkelt att samarbeta och dela dina bästa idéer med kunder och kollegor.

 • Ställ in anpassade hälsningar med profiler

  Ge dina kunder ett personligt hälsningsmeddelande när du inte kan svara på ditt direktnummer. Vill du inte spela in det själv? Du slipper. Vi har skapat hälsningsfraser med ditt förnamn till de vanligaste frånvaroorsakerna som på möte, semester, föräldraledighet och när du slutat för dagen. Har vi inte ditt förnamn i vår databas skapar vi det inom några dagar.

 • Välj fritt mellan dina enheter

  Få ditt nummer att ringa på alla enheter du behöver. En fast telefon, bärbar telefon, softphone till datorn eller håll det enkelt med din smarttelefon. Valet är ditt. Du vet bäst.

 • Och mycket mer…

  Skicka SMS via datorn, chatta med kollegor, få röstmeddelanden med ljudfil till din mejl och mycket mer. Centrex är ditt telefonsystem som följer dig överallt i molnet och kommer med en rik uppsättning av funktioner. Du är aldrig begränsad.

 • Få ut mer av din investering

  Centrex är så mycket mer än bara en mobil växel. När du väljer Centrex får du tillgång till entusiastiska specialister med praktiska kunskaper. I mer än två decennier har vi levererat företagstelefoni till företag som ditt. Satsa på rätt häst och tälj guld med Telekompaniet som samarbetspartner. Ta kontakt så hjälper vi dig.

Prata med en expert

Björn har jobbat med telefoni sedan 1987. Han älskar kommunikation. Ta kontakt och upptäck hur Björn kan hjälpa dig.

Prata med en lösningsexpert

Du är i gott sällskap.
600+ företag litar på Telekompaniet för deras kommunikation.
Ring Björn Ring Björn 08 587 770 77