Mobil växel, mycket att gilla

Säg hej till en lättanvänd mobil växel utan bindningstid. En komplett telefonväxel med kraftfulla funktioner som gör livet mer bekvämt. En växel så pass enkel att förstå att du är igång på minuter, inte dagar.

Kom igång

Varför välja mobil växel från Telekompaniet?

telekompaniets-mobilapp

Lättanvänd mobilapp

App för dig

Ett praktiskt sätt att komma åt din telefonväxel när som helst, var som helst. Med mobilappen får du tillgång till alla populära funktioner. Appen gör det enkelt att ändra din närvaro, se status på kollegor, bjuda in till telefonkonferens, se statistik och mycket mer. Med din mobil i handen har du kontrollen. Ladda ner en app. Använd din favoritenhet. Gör det på ditt sätt.

telekompaniets mobila växel funktioner

Kraftfulla växelfunktioner, allt samlat

Inte som andra

Färre tillval ännu fler grejer inkluderade (som annars kostar extra annanstans). I grunden får du en komplett telefonväxel med kalenderkoppling, fastnätsnummer, softphone, statistik, tidsbestämd hänvisning – och fastnätsnummer till: menyval, smarta grupper och egen anknytning. Dessutom får varje person ett personligt konferensrum för obegränsat antal deltagare. Du kan också lägga till en chattapp på din webbplats som i realtid visar antal i kö, förväntad svarstid och öppettider. Upplev kraften av mera. Detta är vad som ingår, men det finns flera coola tillval.

telekompaniet mobil växel administration

Alltid optimerad telefoni

Sänk telefonikostnader

Allt vi gör är utformat för att göra det enklare för dig. Det är lika enkelt att ändra, lägga till och avsluta tjänster när du vill. På dagen. Inga avtalstider. Ingen uppsägningstid. Det är precis vad du behöver. Därför billigast är inte alltid billigare. Det är onödigt dyrt att sitta på fler abonnemang än du använder. Men tyvärr är det alldeles för krångligt att ändra sånt här. Det har vi ändrat på. Med ett vackert visuellt gränssnitt har du full kontroll. Allting är en enkel förändring. Tryck på en knapp. Dra i ett reglage. Spara pengar.

Så funkar modern telefoni

Fler coola grejer

 • Medhjälparen tidsbestämd hänvisning

  Kan du inte svara får den som ringer dig alltid ett professionellt och personligt bemötande. Sitter du i möte, har gått hem för dagen, är på semester eller på föräldraledighet spelas frånvaroorsaken upp tillsammans med ditt förnamn (ja, den finns redan i vår databas). Det är tidsbestämd hänvisning som jobbar för dig.

 • Samla hela Norden

  Med Telekompaniets företagsväxel kan du knyta ihop varje stad, region och land — från Helsingfors till Oslo till Pajala till Köpenhamn. Oavsett var dina jobbarkompisar sitter kan de hjälpa till att svara. Samla hela företaget i en gemensam växellösning och fördela resurser efter behov. Chatta, kör video, ring varandra gratis och mycket mer. Det ska vara enkelt att samarbeta och att använda din telefonväxel ska vara ännu enklare.

 • Integrera din telefoni med Microsoft Teams

  Sätt pricken över i:et – integrera din telefoni med välbekanta Teams, en del av Microsoft 365. Med telefonin kopplad till Teams kommer du snabbt upptäcka fördelarna med att ha allting på ett och samma ställe. Du får ett komplett samarbetsverktyg och kan använda ett gränssnitt till allt: mejl, kalender, analysverktyg, SharePoint, Planner och nu din företagstelefoni. Allting kommer att kännas som ett knapptryck bort (bokstavligen).

 • Börja med att testa en molnväxel för 199,-/mån?

  Vi tror på att valmöjligheter är ett vinnande koncept. Vi har en enklare variant (fortfarande en riktig växel du kan använda) av vår funktionsrika molnväxel till nästan ingen kostnad. Och så länge du vill. Ta en titt under huven och se vad du får. Skaffa en molnväxel.

 • Telekompaniet Svarsservice / Telefonpassning

  Avlasta din personal med en helt integrerad svarsservice. Till en kontrakterad summa, en bråkdel av kostnaden för en anställd, servar vi era kunder mellan 07 - 18 med samtal ni inte kan eller hinner besvara. Ni kan själv välja vilka samtal som ska besvaras av oss för att låta er personal jobba ostört men ändå inte missa några samtal.

Få hjälp med telefonifrågor

Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi hjälper dig att hitta rätt i telefonidjungeln. Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Du kan också ringa telefoniexperten Theodor direkt

08 587 770 72
theo-hs
Theodor

Priser på mobil, molnväxel

Växel i molnet

199 kr/mån

Alltid inkluderat

 • check_circle Ett fastnummer med växelfunktion
 • check_circle Mobilapp & softphone (PC & Mac)
 • check_circle Anpassade hälsningar, personlig telefonkonferens & kalendersynk
 • check_circle Mobilabonnemang med 1GB surf, rörlig kostnad för samtal och sms

Tillval

 • Mobilabonnemang, fast pris 200 kr

Behöver du mer?

För fler växelfunktioner kan du gå till ett paket med tre, åtta eller ända upp till så många du vill. Du kan välja alla kraftfulla funktioner oavsett val. Till varje mobilabonnemang ingår 1 GB surf. Men självklart finns surfpaket i flera smaker: 5, 10, 25, 50 och 100 GB. Räcker inte det? Toppa upp surfen den månaden du behöver mer. Det är smartare än obegränsat. Och listan fortsätter: Inspelning av samtal, utländska nummer, uppringning från kö, kontaktcenter-funktioner… och mer. Väx utan begränsningar.

Vanliga frågor och svar

 • Vad krävs för att integrera med Microsoft Teams?

  Du behöver en Microsoft 365-licens och en licens från Telekompaniet. Vi är en Microsoft-partner så vi kan hjälpa dig med att sätta upp Microsoft 365 och de licenser du behöver.

 • Är växeln operatörsoberoende?

  Ja, de som har bindningstid hos andra operatörer eller bara vill ha en fast telefon kan ändå vara en del av telefonväxeln och vidarekoppla sitt fastnätsnummer gratis till annan operatör. Vill du integrera din mobil fullt ut i lösningen behöver du flytta över ditt mobilabonnemang. Vilket ger dig en rad fördelar, till exempel att visa ditt fastnätsnummer när du ringer från mobilen, statusindikering om du är tillgänglig eller upptagen, och en gemensam röstbrevlåda för fast och mobil.

 • Vad är smarta grupper?

  Det är en svarsgrupp som berättar vilken plats i kön den inringande har och meddelar den beräknade väntetiden. Den som ringer in har också möjlighet att lämna meddelande (kräver röstbrevlåda) eller trycka sig ur kön för att bli uppringd (kräver uppringning från kö). Det finns ingen begränsning på hur många som kan stå i kö.

 • Hur funkar inspelning av samtal?

  Välj om du vill spela in alla samtal automatiskt, enskilda samtal eller bara ibland. Du kan enkelt se dina inspelade samtal i mobilappen och söka efter arkiverade samtal via webben. Tack vare att allt sparas 24 månader i molnet behöver du aldrig oroa dig för lagringsutrymmet. Behöver du spara längre än två år? Då har vi en tilläggstjänst för att lagra inspelade samtal så länge du vill. Inspelning stödjer MIFID II och GDPR.

 • Hur funkar kalenderintegrationen?

  Har du till exempel ett möte inlagt i din kalender ändras din status till att du är i möte. Den som ringer dig under mötet får veta att du är i möte och när du är tillbaka. Du kan också välja att manuellt ändra din status eller om mötet slutar tidigare ändra till tillgänglig.

 • Hur funkar utländska nummer?

  Utländska nummer finns för de flesta länder och blir en del av växellösningen. Du kan koppla numret till ett menyval, en grupp eller kollega. Utländska nummer hjälper dig att öka ditt företags lokala närvaro i länder där ditt företag kanske inte har egen personal som svarar i telefon. Dina kunder ringer till ditt företag med lokal taxa i landet och du svarar på samtalet kostnadsfritt i till exempel Sverige.

 • Vilka enheter kan jag använda?

  Du kan välja fritt och få ditt nummer att ringa på alla enheter du behöver. En fast telefon, bärbar telefon, softphone till datorn eller håll det enkelt med din mobiltelefon. Valet är ditt. Du vet bäst.

 • Vad är ”toppa upp” surf?

  Det är en användbar funktion där du själv kan välja att fylla på med mera surf när det tar slut. Du får en notifikation via SMS när du förbrukat 80% av ditt surfpaket och om du behöver mer lägger du till 1 GB extra med mobilappen. Det är smartare än att välja ett större surfpaket än vad du vanligtvis behöver, bara för att du slår i taket vid ett par enstaka tillfällen.

 • Hur funkar personliga konferensrum?

  Alla på företaget får ett eget konferensrum med en personlig pinkod. Du kan hålla konferens för obegränsat antal konferensdeltagare, oavsett om de är på andra sidan världen eller något skrivbord bort. Med mobilappen tar det bara ett par enkla klick för att bjuda in alla du vill samarbeta med.

 • Vad gör uppringning från kö?

  Med uppringningsfunktionen kan den som ringer in välja att bli uppringd istället för att vänta kvar. En uppskattad funktion för den som ringer in och hamnar i kö. Det hjälper också mot tillfälliga toppar och gör att en större volym av samtal kan hanteras av färre personer. Detta är särskilt användbart för företag med stor volym av inkommande samtal.