Kundberättelse

Moderna lösningar för tillverkningsföretaget – sänkta kostnader och snabb IT-support

  • Hemomatik

    www.hemomatik.se
  • Storlek

    SMB (10-49 anställda)

  • Bransch

    Tillverkningsindustri

Hemomatik, som startades 1973, tillverkar och importerar givare. Produktionen finns i Östhammar och huvudkontoret i Skogås. Företaget säljer till länder över hela världen.


Tjänster som används

“Man kan snabbt och smidigt ställa in allting själv och många saker är automatiserade på ett smart sätt. Det är enkelt att logga in på sin profil och att registrera sin kalender och sin tillgänglighet”

avatar-michael-moebius
Michael Moebius Produktutvecklare

- Vi är extra stolta över att vi har egen tillverkning av nivåvakter. Vi exporterar 11 000 nivåvakter till Kina. Alla säger att det är omöjligt att sälja dit, men det tycker inte vi, säger Michael Moebius, produktutvecklare hos Hemomatik.

hemomatik-kunder-i-monter

Bekymmersfri support

Hemomatik arbetar inte med resande säljare, utan de har tekniker som svarar på mejl och telefon. Med andra ord är det centralt för företaget att telefoni och internet fungerar utan problem.

Men det har inte alltid flutit på smärtfritt.

- Jag kom inte ihåg vilka vi hade innan Telekompaniet. Men jag minns att det företaget misskötte sig. De hade väldigt dålig support. När vi hade problem så återkom de aldrig, berättar Moebius.

“De är magiska”

Hemomatik började samarbeta med Telekompaniet 2004. Långsiktighet är ett centralt ord för företaget.

- Lars Nyrén köpte vår gamla växel och den hamnade på Djurgårdens kansli. Vi fick rabatt på vår första växel.

Partnerskapet med Telekompaniet har resulterat i ett välfungerande telefoni, snabb support och smarta lösningar med hjälp av Office 365.

- De är magiska. Vid minsta grej är det likadant. Du lägger ett mejl och får ett supportnummer, och sen kommer svaret ”nu är det färdigt”. Jag är supernöjd. Det är inget hittepå, de är väldigt professionella och snabba.

Sänkt kostnader

Hemomatik har sparat in pengar genom att jobba med Telekompaniet. Med åren har deras lösningar både blivit effektivare och billigare.

- Vi har fått ny utrustning och vi har fått ner kostnaden. De fick oss att tjäna pengar och vi får alla uppdateringar, vi behöver inte göra någonting. Jag har rekommenderat andra att jobba med Telekompaniet. Jag tror att det är väldigt bra att de är ett lagom stort företag. Om de hade varit en större aktör så är det lätt att man blir bortglömd.

Vill du veta mer om samarbetet eller vad vi kan göra för ditt företag?

Lämna dina uppgifter så kontaktar en av våra specialister dig.