Din personliga IT-Partner

Vår hjälpsamma support och Microsofts molntjänster är en kraftfull kombination som ger ditt företag friheten den förtjänar. En mix av det som är bra, nytt och säkert. Kom igång idag. Det är enkelt.

Få hjälp med IT-frågor
People working and using Microsoft 365

Servicedesk från glada, hjälpsamma personer

Fullservice IT-partner

Telekompaniet har över 100 års samlad erfarenhet av olika områden inom IT, vilket gör att vi kan assistera våra kunder med en mängd olika behov. Microsoft 365 utgör grunden och vi har kompletterat med andra produkter och tjänster för att kunna ta ett större ansvar hos våra kunder.

Vår kärnprincip är att erbjuda säkerhet, trygghet, pålitlighet, och skalbarhet i form av obundna tjänster. Hos Telekompaniet får du tillgång till en IT-partner, bestående av passionerade specialister som är redo att hjälpa till, oavsett om det handlar om enkla eller mer avancerade miljöer.

Illustration av Microsoft 365 företag

Samarbetsverktyg, säkerhet och mer

Microsoft 365, allting finns

Microsoft 365 är anpassningsbart/flexibelt efter användarens behov av molntjänster och verktyg, samtidigt som företaget får en standardiserad IT-miljö i botten.

 

Vi specialiserar oss på att konfigurera och övervaka er Microsoft-miljö för att säkerställa säkerhet och smidig drift.

 

Vår paketerade klientsupport är ett uppskattat komplement till 365-miljön och gör att vi kan hjälpa våra kunder med problem som ibland uppkommer under arbetsdagen.

Ännu fler bra grejer

 • Inbyggd säkerhet

  Microsoft 365 Business Premium inkluderar flera säkerhetsfunktioner och tjänster för att skydda företagsdata och användare. Exempel på detta är flerfaktorsautentisering (MFA) som ger extra skydd för användarkonton, automatisk säkerhetskopiering av data i molnet och möjlighet att återställa förlorade eller skadade data. Microsoft Defender hjälp till att skydda mot virus, skräppost, osäkra bilagor, misstänkta länkar och nätfiskeattacker.

 • Lättare att jobba tillsammans

  Samarbeta på dokument i realtid och hitta snabbt lediga tider i allas kalender. Ta dina möten var som helst med Microsoft Teams. Med ett klick förvandla ditt möte till en videokonferens från vilken dator, telefon eller surfplatta som helst. Dela din skärm och håll ett interaktivt möte.

 • Spara och dela filer i molnet

  Spara allt i OneDrive och håll allt ditt arbete på ett ställe. Kom åt din information säkert utan VPN-tunnel från alla dina favoritenheter. Bjud in andra till att se, ladda ner och samarbeta på dina filer – inga bilagor i mejl behövs. Alla du delar filen med har alltid senaste versionen.

 • Assistenten, redo att hjälpa dig

  OneDrive, SharePoint och Office-programmen använder AI-baserade funktioner för att förutsäga vad som är viktigt för dig i realtid. Microsoft 365 känner igen vad du jobbar på och de du samarbetar med, och uppmärksammar dig på filer som är relevanta för dig. Självklart är du alltid i kontroll. Men nu har du en hjälpsam assistent som tar bort det hårda arbetet däremellan.

Låt oss se över din IT Miljö

Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi hjälper dig att hitta rätt IT Support med molnfokus. Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Du kan också ringa IT Experten, Theodor direkt

08 587 770 72
Theodor Polbring illustration
Theodor

Priser på IT-tjänst, per person

IT-plus

799 kr/mån

Alltid inkluderat

 • check_circle Samarbetsverktyg och alltid senaste versionen av Word, Excel, PowerPoint och mer.
 • check_circle 1 TB molnlagring och 50 GB mejllåda per person
 • check_circle Sofistikerat säkerhetsskydd och Telekompaniets support
 • check_circle Full klientsupport, din IT-avdelning
 • check_circle Alltid helt utan bindningstid

Tillval

 • Brandvägg 595 kr/mån
 • Nätverk som tjänst 595 kr/mån

Skräddarsydda lösningar?

Det finns ännu mer. Listan är lång. Ta kontakt så beskriver vi allt det fantastiska som väntar dig.

De vanligaste frågorna

 • Vad ingår inte i Telekompaniets IT-plus?

  Har du en PC eller Mac med senaste operativsystemet är det enkla svaret att allt ingår. Ett mer utförligt svar är att drift av server inte ingår som standard. Det tar vi en liten avgift för. Men i de allra flesta fall kan du göra dig av med servern och migrera till en molntjänst, som vi förstås hjälper dig med. Oavsett väg fram så är vi din IT-partner och tar fullt ansvar.

 • Vilken Microsoft 365-licens borde jag ha?

  Baserat på behovet har vi olika paketeringar med licenser från Microsoft. Från bas där ni har allt molnbaserat till de användare som kräver mer funktioner och säkerhet. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som uppfyller allas behov.

 • Varför Microsoft 365?

  Vi tror att en standardiserad IT-miljö är något alla företag borde eftersträva. Det hjälper till att minska underhållskostnader, höjer säkerhetsnivå och ger en konsekvent användarupplevelse för alla. Därför har vi tagit fram paket som säkerställer allt detta.

 • Vad är det för bindningstider på IT-paket?

  Vi vill vara er IT-partner, ett partnerskap ska vara på lika villkor. Därför tror vi inte på att knyta upp våra kunder i långa avtal.

  Vår affärsidé är enkel: fasta priser, ingen bindningstid, produkter och tjänster du vill använda. Du stannar för att du vill, inte för att du måste. Svårare än så vill vi inte göra det.