Din personliga IT-avdelning

Vår hjälpsamma support och Microsofts molntjänster är en kraftfull kombination som ger ditt företag friheten den förtjänar. En mix av det som är bra, nytt och säkert. Kom igång idag. Det är enkelt.

Få hjälp med IT-frågor

Därför väljer Stockholms företag IT support från Telekompaniet?

HubSpot Video
People working and using Microsoft 365

Servicedesk från glada, hjälpsamma personer

Fullservice IT-partner

Vi hjälper dig att uppgradera ditt företag och gör IT till en enkel sak. Med Telekompaniet får du en hel IT-avdelning fylld med entusiastiska specialister. Redo att hjälpa dig från det lilla enkla till det mest avancerade projekt. Vi hjälper dig bort från onödiga serverlösningar du egentligen inte behöver till lätthanterliga molntjänster du kommer att älska. Och vi ser till att du slipper den snåriga säkerhetsdjungeln. Vi säkerställer att ditt företag skyddas mot allvarliga säkerhetshot. Telekompaniet är din IT-avdelning som sköter om din IT-miljö till en bråkdel av priset för en heltidsanställd.

 

Illustration av Microsoft 365 företag

Samarbetsverktyg, säkerhet och mer

Microsoft 365, allting finns

Det är Microsoft 365. Och så mycket mer. Alla känner till Microsoft Office. Det har hjälpt företag att få mer gjort innan internet fanns. Nu finns det på internet – i molnet – och det bara funkar. Microsoft 365 är ett paket med tjänster som inkluderar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security (EMS) till ett fast pris. Alltså, storföretagsfunktioner till småföretagspriser. Du får bland annat: Alla bekanta appar du gillar. Fantastiska samarbetsverktyg som är enkla att använda. Generös molnlagring för att samla alla dina viktiga filer på ett säkert ställe.

Så funkar populära Microsoft Teams för företag

HubSpot Video

Ännu fler bra grejer till låga priser

 • Inbyggd säkerhet

  Dra nytta av samma säkra infrastruktur som Microsoft använder. Din data och dina kollegor är skyddade och alla dina filer säkerhetskopieras i molnet. I de fall någon tappar sin telefon eller får sin dator stulen finns det inbyggda säkerhetsregler som förhindrar intrång. Och du kan selektivt radera konfidentiell information.

 • Lättare att jobba tillsammans

  Samarbeta på dokument i realtid och hitta snabbt lediga tider i allas kalender. Ta dina möten var som helst med Microsoft Teams. Och med ett klick förvandla ditt möte till en videokonferens från vilken dator, telefon eller surfplatta som helst. Dela din skärm och håll ett interaktivt möte.

 • Spara och dela filer i molnet

  Spara allt i OneDrive och håll allt ditt arbete på ett ställe. Kom åt din information säkert utan VPN-tunnel från alla dina favoritenheter. Bjud in andra till att se, ladda ner och samarbeta på dina filer – inga bilagor i mejl behövs. Alla du delar filen med har alltid senaste versionen.

 • Assistenten, redo att hjälpa dig

  OneDrive, SharePoint och Office-programmen använder AI-baserade funktioner för att förutsäga vad som är viktigt för dig i realtid. Microsoft 365 känner igen vad du jobbar på och de du samarbetar med, och uppmärksammar dig på filer som är relevanta för dig. Självklart är du alltid i kontroll. Men nu har du en hjälpsam assistent som tar bort det hårda arbetet däremellan.

 • Paketpris: Molnanvändare Microsoft 365 + telefoni

  New call-to-action

Låt oss se över din IT Miljö

Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi hjälper dig att hitta rätt IT Support med molnfokus. Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Du kan också ringa IT Experten, Theodor direkt

08 587 770 72
Theodor Polbring illustration
Theodor

Priser på IT-tjänst, per person

IT-plus

599 kr/mån

Alltid inkluderat

 • check_circle Samarbetsverktyg och alltid senaste versionen av Word, Excel, PowerPoint och mer.
 • check_circle 1 TB molnlagring och 50 GB mejllåda per person
 • check_circle Sofistikerat säkerhetsskydd och Telekompaniets support
 • check_circle Full klientsupport, din IT-avdelning
 • check_circle Alltid helt utan bindningstid

Tillval

 • IT-Bas (enbart moln) 99 kr/mån

Skräddarsydda lösningar?

Det finns ännu mer. Listan är lång. Ta kontakt så beskriver vi allt det fantastiska som väntar dig.

De vanligaste frågorna

 • Vad ingår inte i Telekompaniets support?

  Har du en PC eller Mac med senaste operativsystemet är det enkla svaret att allt ingår. Ett mer utförligt svar är att drift av server inte ingår som standard. Det tar vi en liten avgift för. Men i de allra flesta fall kan du göra dig av med servern och migrera till en molntjänst, som vi förstås hjälper dig med. Oavsett väg fram så är vi din IT-partner och tar fullt ansvar.

 • Vilken Microsoft 365-licens ingår i paketet?

  Vi har valt Microsofts mest prisvärda paket som heter Microsoft 365 Business Premium. Det täcker behovet de flesta har och inkluderar, bland annat, det populära Office-paketet, mejl, lagring, enhetshantering, Teams, SharePoint och ett avancerat säkerhetsskydd.

 • Varför ett paket för alla?

  Vi tror att en standardiserad IT-miljö är något alla företag borde eftersträva. Det hjälper till att minska underhållskostnader, höjer säkerhetsnivå och ger en konsekvent användarupplevelse för alla. Därför har vi tagit fram ett paket som säkerställer allt detta.