Vi är din nya IT-partner

Med Stockholms bästa IT-support håller vi IT-systemet i obruten drift för arbete på kontoret eller på distans. Ni kommer få stenkoll på all utrustning, licenser, och molntjänster. Det spelar ingen roll om ni är 2 eller 200, kontakta oss nu för en första kontakt med en av våra affärsutvecklare.

Bästa IT partnern i stockholm illustration

Niklas Liljegren, Kundsupport 0200-777 000.

 

Hos oss får du en aktiv IT-support som driftar, övervakar och utvecklar ert IT-system i den takt ni utvecklas.

Ni får direktkontakt med en (1) IT-avdelning som lär känna era användare, ert system och någon som hjälper er med allt, från trasig dator till struliga molntjänster och till och med teletjänster.

Uppdateringer sv ert IT-system sker i molnet, arbetet via appar i datorer, surfplattor och mobiler. Allt initieras och monitoreras av oss. Har ni egna servrar eller molnserver sköter vi dessa med backupper och uppdateringar, eller flyttar de till molnet för att spara några kronor.

Vill du ha IT-rådgivning av oss som helhetsoperatör eller bara hjälp med vissa delar av er IT-utrustning eller inköp?

Ring oss 0200 - 777 000 eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så hör en av våra experter av sig för att se över dina önskemål.

Niklas Liljegren [support@telekompaniet.se]

Du är i gott sällskap.
600+ företag litar på Telekompaniet .

Vad våra kunder säger

“Telekompaniets lösning har ett jättebra gränssnitt. Det gör arbetet roligare och skapar ett intresse för att lära sig funktionerna”. [...] “Med licenser är det enkelt att skala upp och ned sitt abonnemang. Det kunde vi inte göra förut”.

avatar-daniel-persson
Daniel Persson VD på Fiber Direkt

“Med Telekompaniets lösning har vi fått en väldigt bra överblick. Vi ser precis hur vi ligger till med till exempel svarstider och kan sköta olika telefonköer parallellt”

avatar-magnus-elgebrandt-bw
Magnus Elgebrandt Driftchef på Movestic Liv & Pension

Hjälpt företag med sedan 1997

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt i datadjungeln. Ta kontakt för att få din kostnadsfria rådgivning.

Boka gratis rådgivning