Vi har hjälpt 600+ kunder med företagstelefoni och bredband sedan 1997...

Det är jag som är Björn. Jag grundande Telekompaniet 1997 och vi har en enkel affärsidé: fasta priser, ingen bindningstid och produkter du vill använda. Du stannar för att du vill, inte för att du måste. Svårare än så vill vi inte göra det.

Mig kan du alltid nå på  08 587 770 77 och jag lovar att på Telekompaniet har vi alltid:

   Fasta priser
✓   Ingen bindningstid
   Ingen uppsägningstid

Kontakta oss idag

Njut resten av din lördag.

bjorn-home-hero

“Med Telekompaniets lösning har vi fått en väldigt bra överblick. Vi ser precis hur vi ligger till med till exempel svarstider och kan sköta olika telefonköer parallellt”

avatar-magnus-elgebrandt-bw
Magnus Elgebrandt Driftchef på Movestic Liv & Pension

Prata med en expert

Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi hjälper dig att hitta rätt i telefonidjungeln och att komma igång snabbt.

Du kan också nå våra experter på

0200 777 000

“Röstbrevlådan är till exempel ovanligt lättillgänglig. Det är över huvud taget en väldigt bra tjänst”. [...] “Med licenser är det enkelt att skala upp och ned sitt abonnemang. Det kunde vi inte göra förut”.

avatar-daniel-persson
Daniel Persson VD

Molnbaserad, smart, mobil växel som förenklar ditt liv

 • test-image-time

  Kom igång på minuter

  Glöm det krångliga – vi har gjort det enkelt. Nu får du ut det fulla värdet av din telefoni med en molnväxel som är lika funktionsrik och kraftfull som den är rolig och intuitiv. Allt du vill att en molnväxel ska vara. Och lite till.

 • illustration-dra-och-slapp

  Anpassad efter dig

  Skapa en telefonväxel som ser ut och funkar 100% som du vill ha det. Alla kan klicka. Alla kan dra-och-släppa. Det är allt som krävs för att sköta om din växel. När du vill ändra något kommer det aldrig att kännas som att det är ett jobb.

 • illustration-enhetsval-2

  Gör det på ditt sätt

  Använd mobilappen. Använd din fasta telefon. Använd en webbläsare. Använd din favoritenhet. Gör det som funkar bäst för dig. Din telefonväxel är äntligen lika anpassningsbar som ditt team. Det här är Unified Communications i molnet.

Varför 600+ företag litar på Telekompaniet

Med mer än två decenniers erfarenhet har vi lärt oss att varje bransch kräver olika metoder för att öka försäljningen, sänka kostnader och få nöjdare kollegor så att du får ännu gladare kunder. Vi kan hjälpa dig. Vi gör det på tre viktiga sätt.

 • Exakt det du behöver

  Det bästa är det som ger dig mest fördelar. Vi säkerställer att du får rätt funktion för hur ditt företag funkar, storlek, bransch och behov — utan bindningstid. Oavsett om det är per person, konferensrum eller avdelning.

 • INTE TEKNIKER — SPECIALISTER

  När du väljer Telekompaniet får du prata med entusiastiska specialister med praktiska kunskaper. Vissa av oss har varit med sen Kronan (Svenska staten) var Sveriges enda operatör. Det finns inget som vi inte sett, än.

 • SÅ MYCKET MER

  Från mobil växel till supersnabbt bredband samarbetar vi med företag som ditt på kostnadseffektiva sätt, inkomstbringande sätt och sätt man trodde var omöjliga. Vi gillar utmaningar och jobbar hårt för att hjälpa visionära företag.