Mobil växel
som ger dig mer

Upptäck telefonväxeln som kommer att göra ditt liv enklare och dina kunder nöjdare. En komplett molnväxel, i mobilen, alltid uppdaterad, utan bindningstid, inga installationskostnader – så som det borde vara. Ta en titt under huven och se vad du får. Bästa mobila växeln.

Boka din demo
request-demo-telephony-hero-shot

Mobil växel med allt detta och mycket mer

  • Oslagbar rörlighet – med ditt företagsnummer som ringer på alla dina enheter (smartphone, bärbara dator, surfplatta…) Du kan för enkelhetens skull använda Teams som telefon för att få all kommunikation i en och samma plattform.
  • Abonnemang som hjälper dig att spara tid och pengar – alla abonnemang och även tjänster kommer utan bindningstid och avslutas på dagen du enkelt gör det själv eller säger till oss. Betala bara för det du använder.
  • En rik uppsättning funktioner – som Bank-ID för skydd av persondata, att spela in samtal, röstbrevlåda till mejl, skicka SMS via datorn, chatta med kollegor, talsvar och smarta grupper (bra när du vill ge en bättre kundservice till dina kunder).
  • Enklare samarbete med egna konferensrum –  Med telefonväxel i mobilen, bjud in vem du vill med ett par intuitiva knapptryck och dela med dig av dina bästa idéer till ditt egna, personliga konferensrum.
  • Fånga allt med samtalsinspelningar – med samtalsinspelning kan du spela in alla samtal automatiskt eller endast de viktigaste. Tack vare att allt sparas 24 månader i molnet behöver du aldrig oroa dig för lagringsutrymmet.
  • Bättre service med personliga, anpassade hälsningar – när du sitter i möte, gått hem för dagen, är på semester eller på föräldraledighet, spelas frånvaroorsaken upp tillsammans med ditt förnamn. Den som ringer dig får alltid ett professionellt bemötande när du inte kan svara.
  • Växa utan begränsningar – lokala telefonnummer till varje stad, region och land, från Helsingfors till Oslo till Strängnäs till Pajala och Barcelona. Allt i en och samma lösning. Ringer det mycket på ett ställe, kan kollegorna på andra platser svara.
  • Med oss får du bara mer – vi jobbar hårt för att sänka våra kostnader så att vi kan sänka dina. Det händer när du minst anar det och då för vi det vidare till dig. Vi kallar det automatisk prissänkning. Den du.

100% nöjdkundgaranti...

Schysstare. Så mycket enklare. Mer prisvärt. Det är vad som särskiljer Telekompaniet från din typiska operatör. Och våra kunder älskar oss. Ja ja, vi vet. Alla säger så, men det är inte heller alla som vågar slopa allt som heter bindning- och uppsägningstider.

Du har hittat rätt. Vi tycker också att det ska vara lika enkelt att köpa som att ändra eller avsluta. Vi tror på att hålla kvar dig med exceptionell service, inte besvärliga avtal. Det har vi gjort sedan 1997. Det gör vi än idag. Det kommer vi att fortsätta göra imorgon.

Kom hit, vi tror att du kommer att gilla det här borta.

Få en personlig demo

Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig inom kort för en personlig demo, så att du kan få en tydlig bild av vad som passar ditt företag.