IT-Tjänster delar och helheten
Molntjänster och IT support,

Vi presenterar övergripande de olika byggklossarna som ert gnisselfria arbete använder. Utnyttja vår erfarenhet, och de verktyg ni redan har för att eventuellt komplettera med de ni behöver nu och i framtid.

Boka din demo
Företagsdata Stockholm illustration

Helheten inom IT består av flera mindre detaljer

 • Oslagbar användarsupport– För att avlasta er interna admin, vänder sig alla era användare till en och samma kundtjänst vad gäller alla era enheter (smartphone, bärbar dator, surfplatta…) med funktioner felsökning och användarhjälp. Vi nås på det sätt ni själva föredrar, i stunden, för att få hjälp och nå vår 1:line support. Telefon,  Teams chat eller mail.
 • Fiber wifi och fysiskt nätverk – Vi övervakar belastningen på ert interna nät och även fiberförbindelsen, ÄVEN om ni har annan fiberoperatör än oss. Vi bygger/kompletterar fysiskt kabelnät med fler anslutningspunkter. Wifi, med full radiotäckning driftsätts och övervakas. Med kunskapen om arbetsätt samt belastning kan vi hjälpa er komplettera med ex. fel printrar, 
 • Skydd mot intrång – Ett säkert nätverk medför skydd av persondata, och allt vad som idag krävs. Det gör det inte svårare för personal att utföra sitt jobb. Merparten av alla brott som sker idag mot företag sker via intrång och trojaner. Vi vet att skydda er.
 • Printers/scanners i ert nät –  Med snabba printers, bestyckade med stora pappersmagasin och tonerpatroner i alla färger undanröjer all irritation. Har ni flera printers kan ni får skrivarservern i mobilen för att enkelt välja skrivare efter tillgänglighet.
 • Microsoft Office 365– Vi tillhandahåller alla licenser, utbildning i handhavande samt personlig support till er interna administratör och alla era användare. På alla tjänster och utrustningar. Regler för säkerhetsnivåer och tillgänglighetskrav efterföljs.
 • Molnanvändare–En komplett och fullutrustad molnanvändare till ert företag har Microsoft 365 till dator, mobil och surfplatta tillsammans med ett mobilabonnemang och ett surfpaket. Arbetet utförs på distanskontor, i hemmet eller på kontoret.
   
   
 • Växa utan begränsningar – Ingen vet hur er verksamhet ser ut om 1 eller 5 år. Med vår affärsmodell, obundna licenser och abonnemang växer ni på ena hållet samtidigt som annan avdelning drar ner, ni kan anpassa er på dagen och inte betala för tjänster ni inte behöver.
 • Prisavtal – Vi jobbar hårt för att sänka era kostnader. I våra licenser och tjänster ingår support och service, så du behöver inte vara orolig för debiterade konsulttimmar utanför er kontroll. Samarbetet inleds med kostnadskalkyler, vilka efterföljs av oss och redovisas er. Vårt samarbete resulterar i en månadsfaktura där varje post är specificerad och obunden.

100% nöjdkundgaranti...

Schysstare. Så mycket enklare. Mer prisvärt. Det är vad som särskiljer Telekompaniet från din typiska dataoperatör. Och våra kunder älskar oss. Ja ja, vi vet. Alla säger så, men det är inte heller alla som vågar slopa allt som heter bindning- och uppsägningstider

Vi tycker att det ska vara lika enkelt att köpa som att ändra eller avsluta. Vi tror på att hålla kvar dig med exceptionell service, inte besvärliga avtal. Det har vi gjort sedan 1997. Det gör vi än idag. Det kommer vi att fortsätta göra imorgon.

Det bästa med våra kunder är att vi känner dom, och de har lätt till direktkontakt om nåt strular, så problemen hinner aldrig bli så stora. Vi har nu plats för några fler kunder.

Kom hit, vi tror att du kommer att gilla det här borta.

Få en personlig demo

Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig inom kort för en personlig demo, så att du kan få en tydlig bild av vad som passar ditt företag.