VERKSAMHET PÅ FLERA ORTER!!!
Ta hjälp av oss och vårt nät som finns inom hela Norden.


Använd vårt företagsfiber som finns inom hela Norden.
Av säkerhets och driftskäl är det enklare om alla era kontor sitter ihop i "samma nät".
Det är enklare och bättre än man tror.

Vi samordnar företagsnätverk.

Fiber och anslutning

Tjänsten

Telekompaniets nätverk, driftsäkert fiber i Stockholm, Sverige och hela Norden.

Vi är en ISP (Internet Service Provider) med kommunikationsinfrastruktur, som ger våra kunder en stabil och högkvalitativ fibertjänst. Vår tjänst hjälper företag och organisationer att ansluta arbetsplatser, datacenter, molntjänster och alla användare till ett enhetligt och driftsäkert nätverk.

Säkra  dina tjänster och förenkla ert jobb.

Fördröj inte ditt arbete eller missa viktiga tjänster på grund av att all er interna trafik hoppar kors och tvärs mellan olika operatörer och nät. Varje hopp ökar risken för att objudna gäster ska kunna avlyssna trafik och kanske bifoga objudna trojaner in till ert nät. Öka effektiviteten i ditt arbete med höghastighets ​​fiberuppkoppling, som alltid fungerar. Tjänsten ger er hög kapacitet, servicenivå och tillförlitlighet.

100Mbit, 500Mbit eller 1000Mbit, symmetriskt.

Ert behov och vår infrastruktur används för att anpassa kapaciteter. Våra systemutvecklare kan efter fiberinstallationerna hjälpa er med att bygga upp nätet efter ert nuvarande och framtida behov. Remote så övervakar våra tekniker brandväggar, virusskydd och stöder er interna Admin och användare med allt från minsta datorstrul till hela nätets arkitektur.

Tillval och fördelar

Teknik är en del av vardagen

Med vår tjänst får du en lösning som är färdig att använda direkt vid leverans. Vi tar ansvar för allt som rör nätet fram till den er utrustningen oavsett var er filial är belägen. 

Tilläggstjänster

För att skräddarsy just ert nätverk erbjuder vi tilläggstjänster nästan i det oändliga, egna IP-nummer spann, nätverksprodukter för säkerhet, trafikstyrning, kabel- och WiFi-nät, molntjänster och serverhosting.

Vi utför installation av alla typer av lokala datanät, datacat.6 eller Wifinät över en eller flera kontor. Installation innefattar bland annat telestativ alla, WiFisändare och switchar. 

Användarstöd till personalen och er egen administratör ingår även det som tillval till vårt avtal.

Fördjupad information finns här, vill ni ha en personlig kontakt så informera oss längre ner på sidan, så återkommer vi med personlig kontakt för rekomendationer, lösningar, pris och övriga leveransvillkor.

/Theodor Polbring

[theodor.polbring@telekompaniet.se]

 


 

Mer information om "alla filialer i samma datanät"

Våra rådgivare är erfarna och hjälpsamma. Vi hjälper dig att hitta rätt i internetdjungeln. Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

...eller ring Fiberexperten Theodor direkt

08 587 770 72
Theodor Polbring Telekompaniet
Theodor Polbring